Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

Egy újabb jel arra, hogy a Manchester Citynek nagy szüksége lenne Messire

Hiába hosszabbított Pep Guardiola, még egy erős kerettel sem tud egyelőre odakerülni a legjobb háromba. Jelenleg pedig a TOP-5 sincs meg.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Hiába hosszabbított Pep Guardiola, még egy erős kerettel sem tud egyelőre odakerülni a legjobb háromba. Jelenleg pedig a TOP-5 sincs meg.

Ugyanakkor az is igaz, hogy az idei angol bajnokság az első osztályban rettentő szoros. Például, ha a Manchester United csütörtök este nyer, akkor a középmezőnyből hirtelen ott találhatja magát a harmadik hely közelében. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

A Manchester City már lejátszotta a saját mérkőzését kedden, ami döntetlennel ért véget. Jelenleg csak 20 pontos a Guardiola vezette sztáralakulat, ahol állítólag Lionel Messit akarják megszerezni, de a PSG még beleköphet a levesükbe.

Elnézvén a City játékát és a helyzetkihasználást, egyre nagyobb szükségük lenne Messire. Ez a legutóbbi mérkőzésen is látszott a West Bromwich Albion ellen, ahol ordító helyzetek maradtak ki.

Messi apja mindent tagad, de a legenda magángépe mégis mozgásban volt?

Ennek kapcsán elhoztuk számotokra az összefoglalót, amiben láthatjátok, hogy mi is történt, miközben a City játékosai enyhe túlzással hőst csináltak Sam Johstone-ból, aki nem mellesleg a Manchester Unitednél nevelkedett.

Ordító helyzetek, ziccerek maradtak ki, amikre nem lehet magyarázat az, hogy a 27 éves kapus eszméletlenül jól védett, mert ha egy kicsit arrébb helyezik a labdát, most a City jobban állna.

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.