Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,072 $

Gyermeke születése után két héttel belehalt a koronavírus szövődményeibe egy magyar édesanya

A kisfiát eredetileg januárra váró kismama veszélyeztetett terhesként került kórházba.

Szamutprakan, 2020. április 8. A koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében arcvédő pajzsot viselő újszülöttet gondoz egy ápolónő a thaiföldi Szamutprakanban lévő Princ kórházban 2020. április 8-án. Thaiföldön 2369 igazolt fertőzöttet tartanak nyilván. MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A kisfiát eredetileg januárra váró kismama veszélyeztetett terhesként került kórházba.

Az asszony gyanús tüneteket észlelt magán, egyre rosszabbul lett, majd kiderült, hogy tisztázatlan körülmények között elkapta a koronavírust – adta hírül a Bors magazin. Az édesanyát két hónapon keresztül ápolták, állapota azonban nem akart javulni, folyamatosan romlott, és válságossá vált. Soron kívül Hamarosan kapható lesz Azahriah és a Tisza cipő limitált kollekciója

Az orvosok később megállapították, hogy a gyermeket csak úgy menthetik meg, ha az édesanyán azonnali császármetszést hajtanak végre. A műtét sikeresnek bizonyult, az újszülött a terhesség 31. hetében 1,34 kilogrammal és 43 centiméterrel jött világra.

Az édesanya azonban sajnos nem érhette meg kisbabája születését, ugyanis rögtön a beavatkozás végrehajtása után lélegeztetőgépre kötötték, és még két héten keresztül az életéért küzdöttek – sikertelenül. A kismama 29 évesen eltávozott az élők soraiból.

Deutsch Tamás sem hiányzik majd a köztévés EP-vitáról

A közelgő EP-választások kapcsán vitát szervez a köztévé, amelyen több párt EP-listavezetője is részt vesz.

Rekordszámú alkalmazást blokkolt a Google a Play Áruházban

2024-ben új szabályokat vezetett be a biztonsági kezdeményezése részeként a Google, amelyek értelmében jelentősen megnőtt az elutasított alkalmazások száma.