Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Rossz hír a londoni kluboknak, szigorítottak a korlátozásokon

Nem sokáig örülhetett az engedékenyebb besorolásának London, ugyanis a járványügyi helyzetre tekintettel a harmadik szintű veszélyességi fokozatba sorolták át, így a fővárosi Premier League csapatoknak nézők nélkül kell mérkőzést rendezniük.

...svg content...Liverpool, 2020. szeptember 28. Andy Robertson, a Liverpool játékosa (j) gólt lõ az Arsenal elleni bajnoki találkozón a liverpooli Anfield stadionban 2020. szeptember 28-án. MTI/AP/Pool/Jason Cairndruff
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Nem sokáig örülhetett az engedékenyebb besorolásának London, ugyanis a járványügyi helyzetre tekintettel a harmadik szintű veszélyességi fokozatba sorolták át, így a fővárosi Premier League csapatoknak nézők nélkül kell mérkőzést rendezniük.

Nagy-Britanniában az egyhónapos vesztegzárat követően egy háromfokozatú rendszert dolgoztak ki, amely súlyosság szerint eltérő rendelkezéseket alkalmaz. Ha valaki a legsúlyosabb, hármas számú besorolást kapja, akkor többek között minden vendéglátóipari egységét, mint éttermet, kocsmát, kávézót be kell zárnia, és a tömegrendezvények is jelentős korlátozás alá kerülnek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ez történt pontosan Londonnal, amely első körben ugyan megkapta a kettes számú fokozatot, vagyis korlátozott kapacitással nyitva tarthattak ezek az üzletek, valamint nézőket is engedhettek be a futballmérkőzésekre, ám a járványügyi helyzet romlása miatt a brit kormány úgy döntött, hogy Londont, valamint Essex és Hertfordshire egy részét átteszi hármas veszélyességi fokozatba – számolt be róla a Sky News.

Ez pedig azt jelenti, hogy számos Premier League klub, mint az Arsenal, a Chelsea, a Crystal Palace, a Fulham, a Tottenham Hotspur és a West Ham United is kénytelen lesz lemondani a nézők előtt rendezett mérkőzésekről, holott még a múlt héten felcsillanhatott a remény, hogy ismét érkezik némi jegybevétel.

Az új korlátozások alapján tehát nem rendezhetnek úgy hazai mérkőzést, hogy nézőket fogadnak, azokat csakis zárt kapuk mögött rendezhetik meg. Az új intézkedések szerda éjjel fognak hatályba lépni, így már a hétvégén is újra zárt kapusan zajlanak ezek a meccsek.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.