Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Orbán Viktor elmondta, mikor fut be az első vakcina-szállítmány

Magyarország miniszterelnöke nehéz hetekre számít, de már belátható távolságban van a vakcina, ami a jobb hírek közé tartozik. Az Infostart is arról ír, hogy Orbán szerint ugyan nehéz hetek várnak ránk, elérhető távolságban van a koronavírus elleni vakcina, és az első szállítmány már december utolsó napjaiban be fog futni. Mint azt korábban már megtudhattuk, egy […]

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Magyarország miniszterelnöke nehéz hetekre számít, de már belátható távolságban van a vakcina, ami a jobb hírek közé tartozik.

Az Infostart is arról ír, hogy Orbán szerint ugyan nehéz hetek várnak ránk, elérhető távolságban van a koronavírus elleni vakcina, és az első szállítmány már december utolsó napjaiban be fog futni. Mint azt korábban már megtudhattuk, egy oltási sorrend alapján fog zajlani a vakcinák kiosztása. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Először az egészségügyi dolgozók és a védekezésben az első vonalban szereplők juthatnak hozzá az oltáshoz. Ezt követően a krónikus betegek következnek. Orbán hozzátette, aki oltást szeretne kapni, az regisztráljon.

Szlávik János véleménye a karácsonyi vacsorák előtti gyorstesztekről

Ezt a vakcinainfo.gov.hu oldalon, vagy postai úton keresztül lehetséges. Az utóbbi a nyugdíjasokat érinti, és az operatív törzs hétfői ülésén az is kiderült, hogy az a nyugdíjas, aki mindkét formában regisztrál, csak egyszer fog szerepelni a listán.

Az oltás nemcsak önkéntes, hanem ingyenes is lesz. Az első hivatalos tájékoztatás szerint 24 óra alatt több mint 100 000 ember regisztrált Magyarországon a megadott weboldalon keresztül, ami termésezresen továbbra is elérhető.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.