Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Fontos kérdésre kaptak választ a nyugdíjasok a koronavírus elleni regisztráció kapcsán

A nyugdíjasoknak nincs miért aggódniuk, még akkor sem, ha mindkét opció segítségével regisztrálnak a koronavírus elleni oltásra.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

A nyugdíjasoknak nincs miért aggódniuk, még akkor sem, ha mindkét opció segítségével regisztrálnak a koronavírus elleni oltásra.

Továbbra is zajlik a regisztrációs folyamat a koronavírus elleni oltásokra, ami egyelőre egy igényfelmérést jelent, hiszen egyelőre Magyarország nem rendelkezik ilyen oltásokkal, másrészt először az egészségügyben dolgozók és a krónikus betegek kapják meg a vakcinát. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Mint arról korábban már beszámoltunk, a nyugdíjasokat levélben értesítik a regisztráció lehetőségéről, hogy azok is ismerjék a szükséges információkat, akik esetlegesen nem rendelkeznek internetes hozzáféréssel.

Ugyanakkor adódik a kérdés, hogy mi történik akkor, amikor egy nyugdíjas internetes úton már regisztrált, ebben az esetben szükséges-e postai úton is ezt megtennie? Az operatív törzs elmondta, mindkét regisztrációs forma alkalmas arra, hogy az emberek jelezzék az igényüket.

Kellemetlen kérdéseket vetnek fel az egyre növekvő olaszországi koronavírus-számok

Fontos azonban megjegyezni, hogy mindenki csak egyszer fog szerepelni a rendszerben, független attól, hogy postai és internetes úton is regisztrált a vakcinára. „Az adatok összefésülésre kerülnek.”

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.