Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,804 $

Az Iszlám Állam egyik csoportja csapást mért az afgán fővárosra, egy ember meghalt

Az Iszlám Állam egyik fegyveres csoportja szombaton megtámadta az afgán fővárost, melynek következtében egy ember elhunyt, többen pedig megsérültek a helyszínen.

Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Iszlám Állam egyik fegyveres csoportja szombaton megtámadta az afgán fővárost, melynek következtében egy ember elhunyt, többen pedig megsérültek a helyszínen.

Egy szélsőséges csoport magára vállalta a támadást, mondván, 10 Katyusa rakétát lőtt ki a kabuli Hamid Karzai nemzetközi reptér irányába. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Három lövedék még kora reggel érte el a repteret, egy repülőgép meg is rongálódott a rakéták becsapódásának következményeképpen – írja a The Times of India.

A 10 lövedéket az afgán főváros északi szélén parkoló járműből lőtték ki a támadók, több rakéta pedig a város lakóövezeteiben landolt.

Egy nagyon hasonló támadás történt idén augusztusban Kabulban, mikor is több mint egy tucat lövedékkel sorozták meg a várost, a törmelékek több család otthonát tönkretették, és sajnos sokan életüket vesztették a támadás során.

Ultranagy felbontású agyi térkép segíthet megérteni az emberi öntudat rejtélyeit

A kutatók legfőbb célja az emberi tudatosságot lehetővé tevő mechanizmusok jobb megértése, valamint a kómában és vegetatív állapotban lévő emberek kezelésének fejlesztése.

A nagybefektetőkkel való küzdelmek ellenére hatalmas nyereségről számolt be a Shell

Miközben az óriásvállalat a nagybefektetőkkel küzd az éghajlati kötelezettségvállalásokért, meglepő módon képes volt növelni nyereségét, ráadásul nem is kis mértékben.