Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

További Hírek

A 31 éves Muhammad Masood egy minnesotai kutató klinikán dolgozott, amikor kiderült, hogy az ISIS-hez akar csatlakozni.

Újabb sikeres dróncsapást hajtott végre az Egyesült Államok Szíriában, ismét egy fontos személyt iktattak ki.

Megdöbbentő információk láttak napvilágot az ugandai iskolát ért támadásról, melynek eddig legkevesebb 40 áldozata van.

Az Iszlám Államhoz köthető a kegyetlen támadás, amit egy ugandai iskolával szemben követtek el, mely nagy felháborodást váltott ki.

A 2021-es repülőtér előtti robbantásban 13 amerikai katona vesztette életét Kabulban, de a merénylet kitervelője nem maradhatott sokáig életben.

Joe Biden 2022 márciusában jelentette be, hogy meghalt az ISIS előző vezetője, Abu Al-Hassan Al-hashemi Al-Quraishit akkor nevezték ki. 

Szijjártó Péter kitért a terrorizmus és az illegális migrációs hullámok közötti összefüggésre is, kiemelve, hogy a merénylők könnyen meg tudnak bújni az ellenőrizetlenül érkező emberáradatban.

A vádirat szerint a férfi néhány évvel ezelőtt érdeklődni kezdett terrorista módszereket hirdető szervezetek, így az Iszlám Állam iránt is.

Az afgán rendőrség legfrissebb jelentése szerint nyolc ember meghalt és 18 megsebesült egy robbantásos merényletben Kabul egyik síita negyedének kereskedelmi utcájában.

Az Iszlám Állam terrorszervezet nemrég arra utasította követőit, hogy a most Ukrajnára irányuló nemzetközi figyelmet kihasználva hajtsanak végre merényleteket Európában.