Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Sajtó: megvan az Arsenal terve Szoboszlai leigazolásához

A hírek szerint összeállhatott a terv Londonban, hogy miképpen szereznék, vagy könnyítenék meg Szoboszlai Dominik leigazolását, de így sem lesz könnyű dolguk. A háttérben már nagyon mehet a matek a számokkal, és csak az lehet a kérdés, hogy a téli időszakban hol folytatja tovább az egyik legnagyobb fiatal tehetségnek tartott futballista, akiért sorban állnak a […]

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A hírek szerint összeállhatott a terv Londonban, hogy miképpen szereznék, vagy könnyítenék meg Szoboszlai Dominik leigazolását, de így sem lesz könnyű dolguk.

A háttérben már nagyon mehet a matek a számokkal, és csak az lehet a kérdés, hogy a téli időszakban hol folytatja tovább az egyik legnagyobb fiatal tehetségnek tartott futballista, akiért sorban állnak a nagyobbnál nagyobb klubok. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Legutóbb arról számolhattunk be, hogy a jelentések szerint a következő héten születik meg a döntés Dominik részéről, miszerint hol folytatja tovább. Egybehangzó médiaértesülések szerint a Lipcse a legesélyesebb, független attól, hogy a Bayern Mücnhen, az Atletico Madrid, az AC Milan, a Tottenham, a Real Madrid, és az Arsenal is a kérők között lehet.

Többek között a Milan sem mondott le Szoboszlairól, akit ezelőtt a Juventus, valamint a Napol együttesével is szóba hoztak. Sokáig biztosra vették, hogy a Seria A lesz a következő állomása a válogatottnak, de most sokkal nagyobb esély lehet a Bundesligára, vagy a Premier League-ra

A Sempre Milan a Calciomercato-ra hivatkozva azt írja, hogy az Arsenal is harcban van a játékosért Milan, valamint a Lipcse mellett. Sőt, az ágyúsok készek eladni Mesut Ozilt, aki nem része Mike Arteta terveinek.

Lovrencsics a Ferencváros utolsó BL-meccse után: „Nem ezt érdemeltük…”

Állítólag ezzel az üzlettel nyitnák meg a kaput Szoboszlai előtt, aki a világsztár utódja lehetne. Komoly összeget spórolhatnának meg az eladásával, miután Ozil BleacherReport jelentése szerint heti 350 000 fontot keres.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.