Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,31 Ft
Euró
396,98 Ft
Font
475,27 Ft
Bitcoin
66,036 $

Drogkereskedő párt tartóztattak le a kisvárdai rendőrök

A kécskei férfit és partnerét illegális szerekkel való kereskedés miatt vették őrizetbe kedden.

...svg content...Budapest, 2020. január 15. A Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) által közreadott kép a Sziget fesztiválon drogot áruló hollandok ügyében lefoglalt kábítószerrõl. A rendõrség lezárta a nyomozást a két holland fiatal ügyében és jelentõs mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt javasol ellenük vádemelést az ügyészségnek. MTI/BRFK
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A kécskei férfit és partnerét illegális szerekkel való kereskedés miatt vették őrizetbe kedden.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2020. december 8-án egy kékcsei páron ütöttek rajta, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek – írta a Police.hu. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

A rendőrök L. Á. 29 éves és D. K. 29 éves kékcsei lakosokat otthonukban fogták el, és a megtartott kutatás alatt kábítószer gyanúját keltő növényi származékot, valamint a kiméréséhez és csomagolásához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

Az élettársak a vevőkörükbe tartozóknak anyagi haszonszerzés érdekében az otthonukban értékesítették a tiltott szert. A nyomozók mindkettőjüket kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A rendőrök három vásárlót is intézkedés alá vontak, őket kábítószer birtoklása vétség elkövetésének meglapozott gyanújával hallgatták ki.  

Megmenekülhet a lepusztult óriásteleszkóp, ami egy James Bond filmben is szerepelt

Dollármilliókból próbálják meg fenntartani, ami így sem lesz könnyű feladat.