Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Elindult az előzetes regisztráció a koronavírus elleni oltásra Magyarországon

Az ígérteknek megfelelően Magyarország kormánya elindította a regisztrációs oldalát a koronavírus elleni oltásra.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Az ígérteknek megfelelően Magyarország kormánya elindította a regisztrációs oldalát a koronavírus elleni oltásra.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, amit Orbán Viktor miniszterelnök is egyértelművé tett, maga az oltás nem a regisztráció sorrendjében fog zajlani, másrészt még mindig nem kezdődhettek meg az oltások. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Az orosz vakcinát egyelőre csak vizsgálják a magyar szakemberek, de az egyik kínai ellenszer dokumentációja már ezen a héten megérkezhet, amiről Müller Cecília országos tisztifőorvos beszélt az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján,

A vakcinainfo.gov.hu weboldal már elindult, az emberek megkezdhetik a regisztrálást, ami elsősorban arra szolgál, hogy a kormány megfelelő információval rendelkezzen ahhoz, hogy hány ember tervez oltást kérni.

Maga a védőoltás ingyenes és önkéntes lesz, valamint az emberek saját maguk választhatják ki, melyik vakcina mellett teszik le a voksukat.

„Az oltás önkéntes és ingyenes. Most Önnek is lehetősége van, hogy jelezze oltás iránti igényét. Ehhez, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Ha regisztrál, valamint jóváhagyja a további kapcsolattartást, akkor Ön elsőként kap tájékoztatást a vakcinával kapcsolatos információkról és a további lépésekről. Fontos! Az oltás sorrendjét nem a jelentkezés időpontja, hanem a veszélyeztetettség mértéke határozza majd meg.” – olvasható a honlapon.

Maga a regisztráció egyszerű, csak pár adatot kell megadnunk hozzá: név, lakcím, település, cím, életkor, e-mail cím, telefonszám, TAJ szám.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.