Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,00 Ft
Euró
387,02 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
66,272 $

Dühében autót rongált, most bűnhődhet az agresszív nő

A Szombathelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát, így garázdaság miatt kell felelnie a dühében autót rongáló nőnek.

...svg content...Budapest, 2020. november 28. Személygépkocsik parkolnak egy P+R parkolóban a XXI. kerületben, Csepelen, a Kossuth Lajos utca és Baross utca által határolt területen, a csepeli HÉV végállomásánál. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Szombathelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát, így garázdaság miatt kell felelnie a dühében autót rongáló nőnek.

A rendőrök 2020. november 14-én elfogták és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a helyi lakost, aki a megyeszékhelyen, az Ady téren előzetes szóváltást követően, egy betondarabbal betörte élettársa autójának ablakait – írta a Police.hu. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

A nyomozók a nőt gyanúsítottként kihallgatták, melynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A szükséges eljárási cselekményeket a Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya elvégezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldte.