Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Kamionnal ütközött egy autós Jászárokszállásnál, azonnal belehalt a sérülésekbe

Tragikus baleset történt Jász-Nagykun-Szolnok megyében, ami miatt egy teljes útszakaszt le kellett zárniuk a rendőröknek, akik a kora reggeli órákban hajtották végre a helyszínelési munkálatokat.

Szigetmonostor, 2018. november 20. Összeroncsolódott személyautó Szigetmonostor külterületén, ahol a gépjármű lesodródott az útról, majd fának csapódott 2018. november 20-án. A balesetben az autó egyik utasa a helyszínen életét vesztette. MTI/Mihádák Zoltán
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Tragikus baleset történt Jász-Nagykun-Szolnok megyében, ami miatt egy teljes útszakaszt le kellett zárniuk a rendőröknek, akik a kora reggeli órákban hajtották végre a helyszínelési munkálatokat.

Halálos közúti közlekedési baleset történt Jászárokszállás külterületén a 3203. számú út 23. kilométerszelvényében 2020. december 4-én 5 óra 40 perc körül – írta a Police.hu. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy személygépkocsi vezetője Jászárokszállás irányából Jászberény felé haladt, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a vele szemben szabályosan közlekedő tehergépkocsinak ütközött majd az útárokba lehaladt. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett folytatja, a forgalom terelése Jászdózsa, Jászberény, Jászjákóhalma és Pusztamonostor belterületére történik.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.