A Dózsa György úti halálos baleset elsőrendű vádlottja egy újpesti konditeremben jelent meg

not image

Takács Petra

2020. december 4. - 09:42

A 444 és a Bors beszámolója szerint M. Richárd ismét szabályt szegett, amikor kiderült róla, hogy konditeremben van, engedély nélkül.

A 444 és a Bors beszámolója szerint M. Richárd ismét szabályt szegett, amikor kiderült róla, hogy konditeremben van, engedély nélkül.

A Dózsa György úti halálos baleset elsőrendű vádlottját hónapokkal ezelőtt 4 év letöltendő fogházbüntetésre ítélték első fokon. A döntés ellen azonban fellebbeztek, miközben a bíróság elutasította a vádlott előzetes letartóztatását, amit az ügyészség kezdeményezett a fellebbviteli eljárás idejére – írja a 444.

Ennek megfelelően M. Richárd odakint lehet, szabadon mozoghat, de most szabályszegésen kapták. Történt ugyanis, hogy a férfi lement az egyik konditerembe edzeni, független attól, hogy jelenleg korlátozások vannak érvényben a járványhelyzet miatt.

A Bors még fotókat is közölt arról, ahogy a férfit igazoltatják a rendőrök az egyik újpesti edzőteremben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a lapnak megerősítette, hogy az eset még december 2-án, szerdán történt.

Orbán Viktor válaszokat vár, és elmondta, az oltások nem a regisztráció sorrendjében fognak zajlani

Összesen 7 ember ellen intézkedtek a rendőrök a konditeremben a szabályok megszegése miatt. Egyikük ráadásul a terem alkalmazottja volt.