Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,92 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,06 Ft
Bitcoin
62,961 $

Sajtó: Zidane elvesztette a bizalmát a csapat legnagyobb részében

A legfrissebb jelentések szerint a francia legenda Marcelo és Kroos hozzáállását már egyenesen unja, de lehetséges, hogy előbb kell mennie, mint a brazilnak és a németnek.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A legfrissebb jelentések szerint a francia legenda Marcelo és Kroos hozzáállását már egyenesen unja, de lehetséges, hogy előbb kell mennie, mint a brazilnak és a németnek.

Ez egyelőre nem a Real Madrid szezonja, és Zidane feje fölött egyre csak gyülekeznek a sötét felhők, noha pár esztendővel ezelőtt még rekordokat írt a Bajnokok Ligájában. Most azonban még az is megtörténhet velük, hogy az Európa Ligában folytatják tovább. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

Nem kell hangsúlyoznunk, hogy ez milyen kellemetlen lenne egy ilyen nagy klub számára a BL csoportköröket követően, ahonnan lehetséges, hogy valóban nem jutnak tovább. Zidane nem hajlandó lemondani, és folytatja a munkát.

A spanyol Sport pedig arról ír, hogy Zidane a csapat legnagyobb részében elvesztette a bizalmát. Ez csapat 70%-át jelenti, és állítólag csak Ramos, Varane, Mendy, Valverde, Benzema és még néhány játékos van a listáján, akikkel szívesen dolgozik.

Marcelo és Kroos hozzáállását már megunta, bár a brazil esetében a mellőzés miatt érthető a dolog. Mellettük Hazardban is elvesztette a bizalmát, akárcsak a korábban hatalmas tehetségnek tartott Odegaardban.

Nem örülnek a csapattársai Cristiano Ronaldo „különleges bánásmódjának”

A hírek szerint, ha tehetné, nélkülük folytatná tovább. Vinicus és Rorygo sem lett a kedvence, egyik brazil sem győzte meg igazán. A játékpercek bizonyítják mindezt, valamint Asensio sem tudja azt a szintet hozni, mint a sérülése előtt.