Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Pásztor Anna visszakapta a gimis hasfalát: ultra-szexi

Az énekesnő nagyon nagy formában van, és nemcsak a táncparketten, hanem azon kívül is. Talán soha nem volt ilyen vékony és formás.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Az énekesnő nagyon nagy formában van, és nemcsak a táncparketten, hanem azon kívül is. Talán soha nem volt ilyen vékony és formás.

A Dancing with the Stars ezen a héten is nagy fordulatokat hozhat, de még senki sem tudhat semmit, mivel a műsor élőben zajlik. Két adás maradt hátra, így hamarosan megtudhatjuk, hogy ki lesz a nagy győztes. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Az elmúlt hétvégén drámai sokkban lehetett részünk, amikor Détár Enikő, az egyik nagy favoritnak tartott sztár kiesett. Hirtelen a színésznő sem tudott mit mondani, és igazán intelligensen nyilatkozott.

Ezzel egy igen furcsa TOP-5 alakult ki, és nem kizárt, hogy ezen a szombaton is lesz meglepetés, mert mint azt már egy ideje láthatjuk, senki sincs biztonságban, még a legjobbnak tartott versenyzők is kieshetnek a nézői szavazatok miatt.

A Dancing with the Stars egyik legjobb testű profi táncosa

Ennek köszönhetően lehet még versenyben Tóth Dávid is, aki elég sok kritikát kap a teljesítménye miatt, szemben például Pásztor Annával. A sztár rendre felszántja a színpadot, és remek produkciókkal áll elő.

„Igaz, hogy alig bírok megmozdulni, szinte minden porcikám fáj, vagy sérült valamikor az elmúlt 10 hétben, de le legalább visszakaptam a gimis hasfalam!:))) Köszi Dancing with the stars es edző Köcse Gyuri!!!” – írta a posztjában a szexi énekesnő.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Elgázolt egy embert a vonat Újszászon

Az elmúlt hetekben kiugróan sok vonatgázolás történt, és a legtöbb esetben elkerülhető lett volna a tragédia.

Egy eltűnt 66 éves nőt keres a rendőrség Budapesten

A 66 éves nő május 3-án tűnt el, és továbbra sem tudni, hol tartózkodik jelenleg, ami miatt a rendőrség a lakosság segítségét kéri.