Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Egy kétéves kisfiú koronavírus-tesztelése után kapott levelet az Országos Mentőszolgálat

Az esetek többségében felnőtteket tesztelnek, miután a gyereke kevésbé vannak veszélyben a szervezetüknek köszönhetően, de néha még az egészen kicsiknél is előfordul, hogy tesztelésre van szükség.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Az esetek többségében felnőtteket tesztelnek, miután a gyerekek kevésbé vannak veszélyben a szervezetüknek köszönhetően, de néha még az egészen kicsiknél is előfordul, hogy tesztelésre van szükség.

A koronavírus még egy ideig biztosan hatással lesz az emberek életére. Nem mindenkit érint ugyanolyan módon a vírus, ami azonban nem válogat, kivétel nélkül szedi az áldozatait, de többségében idős, krónikus beteg hunynak el a világjárványban. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az egész Föld átértékelhette az orvosok, ápolók és mentősök munkáját, akik a nap 24 órájában segítenek, tesznek azért, hogy minél több embert tudjanak megmenteni. Ez pedig egy végtelenül kemény és nehéz feladat az egyre nagyobb terhelés miatt.

Az Országos Mentőszolgálat is jócskán kiveszi a részét ebből a harcból, akik nemrég egy nagyon kedves levelet osztottak meg, mely újabb lelki löketet adhat nekik a munkájukban. Egy 2 éves kisgyermek kapcsán fogalmazódott meg a levél a szülő „tollából”.

ATV: egyelőre nem lesznek újabb szigorítások a koronavírus miatt

„Sajnos a 2 éves kisfiamat kellett tesztelni Kazincbarcikán. Borzasztóan féltem az egésztől, hogy fogja viselni a kicsi, mennyire fog neki fájni…? Nem kellett volna, hisz a kollégájuk mérhetetlen türelemmel és kedvességgel bánt a gyerekemmel. Pár könnycseppel túléltük és mosolyogva távoztunk. Köszönöm és köszönöm!” – írta a levélben a hálás szülő, amiről az Országos Mentőszolgálat a hivatalos Facebook oldalán keresztül számolt be.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.