Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Ha ezt látod a Facebookon, semmiképp ne oszd meg!

A közösségi médiában sajnos napi szinten látnak napvilágot új, teljesen értelmetlen bejegyzések, melyek arra sarkallják a tudatlan felhasználókat, hogy megosszák őket – mindezt teljes mértékben feleslegesen.

Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A közösségi médiában sajnos napi szinten látnak napvilágot új, teljesen értelmetlen bejegyzések, melyek arra sarkallják a tudatlan felhasználókat, hogy megosszák őket – mindezt teljes mértékben feleslegesen.

A 24.hu most egy újabb indokolatlan bejegyzés terjedéséről számolt be, ugyanis az évek óta terjedő, a közösségi oldal felhasználási feltételei megváltozásáról szóló bejegyzést most újraírták. Az egész lényege csupán annyi, hogy a jövőben a bíróságon is felhasználhatják a gyanútlan netezők ellen saját képeiket, melyek nyilvánossá válnak majd. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A felhívás szövege szerint azok a felhasználók, akik megosztják a posztot és profiljuk leírásában jelzik, hogy ellenkeznek a döntéssel, őket majd nem fogja érinteni ez a nagy változtatás. Ez azért is érdekes, mert a közösségi oldal ingyenesen használható, amennyiben bárminemű változtatást eszközölnének a felhasználási feltételekben azt bizonyára nem egy helyesírási hibáktól hemzsegő posztból tudnánk meg.

Amennyiben ezt az üzenetet kapod, vagy úgy érzed, meg kell osztanod, ahogyan az ismerősöd tette, kérjük, ne tedd!. A szöveg pedig így hangzik:

„A Covid 19 körüli zűrzavarban ne feledjétek, hogy holnap kezdődik az új Facebook szabály, amely szerint a fényképeitek felhasználhatják. Ne feledd, hogy ma van a határidő!!! Használható perekben ellened. Minden, amit valaha posztoltál, mától nyilvánossá válik – még a törölt üzenetek is. Semmibe sem kerül egy egyszerű másolat és bejegyzés, jobb félni, mint megijedni. NEM ENGEDEM A Facebooknak vagy a Facebookhoz kapcsolódó entitásoknak, hogy a múltból és a jövőből származó fényképeimet, információimat, üzeneteimet vagy bejegyzéseimet használja.”

Értékes és különleges leletekre bukkantak a Citadellán

„Ezzel a kijelentéssel értesítem a Facebookat arról, hogy szigorúan tilos bármilyen más ellenem ezen a számlán és / vagy tartalma alapján nyilvánosságra hozni, lemásolni, terjeszteni vagy bármilyen más intézkedést megtenni. A profil tartalma privát és bizalmas információ. A magánéletem megsértése törvényesen büntethető. NEM engedem, hogy a Facebooknak bármit is megoszzon, amit feltettem a weboldalukra. FÉNYKÉPEK, JELENLEGI VAGY MÚLT, BEJEGYZÉSEK, TELEFONSZÁMOK VAGY EMAILEK… Abszolút semmi sem használható semmilyen formában az írásbeli engedélyem és a szóbeli tartalom nélkül. Nem engedem !”

Hatgólos meccset nyert meg a Barcelona a Valencia ellen, Lewandowski volt a hős

Xavi csapata, a Barcelona végül fordított a Valencia ellen, és 4-2-re nyert, de a bajnoki cím így is távoli.