Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Tóth Gabi tiszta vizet öntött a pohárba

A neves énekesnő többek között arról is beszélt, hogy mostantól újra csak akkor mozdulnak ki otthonról, ha nagyon muszáj.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A neves énekesnő többek között arról is beszélt, hogy mostantól újra csak akkor mozdulnak ki otthonról, ha nagyon muszáj.

Tóth Gabi azok között van, akik komolyan veszik a koronavírust, és mindent megtesz a védekezés érdekében. Nemrég például egy védett helyről adott online koncertet, és közben úgy döntöttek, hogy teszteltetik magukat. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Ennek kapcsán is születtek érdekes hozzászólások, de Gabi szerint a legfontosabb az, hogy nem betegek, mivel a teszteredmény negatív lett. Ennek kapcsán fogalmazott meg pár fontosabb sort az Instagram oldalán keresztül.

„Covid teszt negatív! Ma reggel teszteltettünk és most estére meg is lett az eredmény a tesztállomástól. Az elmúlt hetekben voltak még forgatások, ahol sokan lettek betegek, így nem voltunk biztosak magunkban sem.. a családnál nincs fontosabb, ezért a mai naptól újra csak akkor megyünk el itthonról, ha nagyon muszáj.”

Nádai Anikó nyilatkozott a méhnyakrák műtéte után

„Nekünk megnyugvást ad és egy tiszta lapot ez az eredmény.. hiába kaptunk ma sok kritikát, negatív hozzáállást, ma nekünk a “negatív” a legpozitívabb. Ha nektek valami olyan dolog ad megnyugvást, amire mások furcsán néznek, vagy leszólnak miatta benneteket, ti akkor is cselekedjetek úgy, ahogy nektek a legjobb!”

„Nekünk így! Mert mi hisszük, hogy ezzel azokra is vigyázhatunk, akik nem hisznek bennünk.” – zárta le a gondolatait Gabi, akinek már egy ideje nemcsak a kedvesére és magára kell figyelnie, hanem a gyermekére is.