Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,854 $

Egyes vírusszámok csökkenést mutatnak Magyarországon, de ez senkit ne tévesszen meg

Ezek a számok még mindig magasak, és ezt Müller Cecília országos tisztifőorvos is hangsúlyozta a hétfői operatív törzs sajtótájékoztatóján.

Belföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Ezek a számok még mindig magasak, és ezt Müller Cecília országos tisztifőorvos is hangsúlyozta a hétfői operatív törzs sajtótájékoztatóján.

Még mindig nem látjuk a fényt az alagút végén, napi szinten sok a halott Magyarországon, akárcsak az új fertőzések száma, vagy a kórházakban ápoltaké. A szigorításokkal azonban néhol csökkenést lehet tapasztalni. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

A magyar kórházakban még magas számú beteget ápolnak, bár Európában és Magyarországon is csökken az emelkedés mértéke, még ha kis mértékben is. 7 461 főt ápolnak a magyar kórházakban, addig 627 főt kezelnek a lélegeztetőgépek segítségével.

Orbán Viktor fontos bejelentést tett az idős emberek érdekében

„Ez azért még egy nagyon magas szám.” – hangsúlyozta Müller. Ez mutatja elsősorban az egészségügyi ellátórendszer extrém terhelését. A kórházba való jutás mértékét próbálják csökkenteni, hogy a terhelés kisebb legyen.

Jó híreket kaptak a gyermekes családok, jön az új támogatás

Október első napjától lép életbe egy új támogatási rendszer, ami sokat segíthet a gyermekes családoknak.

Fájdalmas meccs után tér vissza Szoboszlaiék riválisa az angol bajnokokságban

Az Arsenal egy már megnyertnek hitt meccset vesztett el a Manchester City ellen, így most még inkább nyerniük kell.

Máris nagy rangadóval indul a szombat délután az angol bajnokságban

Papíron mindenképpen egy rangadó vár ránk szombaton kora délután az angol bajnokságban, és nem biztos, hogy könnyű dolga lesz a Manchester Citynek.