Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
64,128 $

Gáspár Győző részletesen kitálalt, miért nem beszél Gáspár Zsoltival

Hosszú hónapok óta nem beszél egymással a két sztár, és egyelőre nem tudni, hogy ez mikor fog változni, miközben Zsolti saját karriert csinált magának.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Hosszú hónapok óta nem beszél egymással a két sztár, és egyelőre nem tudni, hogy ez mikor fog változni, miközben Zsolti saját karriert csinált magának.

Győzi és Zsolti együtt nőttek fel, majd a Győzike show-ban is sokat szerepeltek egymás mellett. Ugyanakkor azonban volt egy töréspont kettejük között, ami azt okozta, hogy már nem is beszélnek egymással. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Győző Hajdu Péternek beszélt erről részletesen a LifeTV-ben, amire bőven volt ideje, hiszen 24 órát töltöttek el egymás mellett összezárva. Sok embert érdekelt, hogy mi a helyzet a testvérek között, akik között finoman szólva is mosolyszünet van.

„Zsoltival nagyon rossz kapcsolatban vagyunk.” – kezdte Győző, aki tagadta, hogy bármilyen féltékenység is lenne a részéről. „Nincs féltékenység! Mi lenne akkor, ha kifúrnálak ebből a műsorból? Na, kezdjük akkor…”

„Te felépítettél magadnak egy imidzset, ott vagy a tévében, mint igazgató, én meg jövök, és kifúrlak. Most álljon már meg a menet! Mikor én kezdtem idézőjelben ezt az egészet, könyörögtem apámnak, meg anyámnak, hogy jöjjön el a Dárdióba, és nézzen meg.”

„Azt mondta az anyám és az apám, hogy ciki vagyok, ő nem jön el megnézni. Most meg már alig várják, hogy a fiát lássák a műsorban. Érdekes, az a fia nem ciki, de én meg ciki voltam.” – emlékezett vissza Győzi, aki időközben elvesztette az édesanyját.

„Zsolti felépített egy birodalmat az én hátamon, és amikor a birodalomnak a csúcspontjára ért, otthagyott engem a francba. Fél éve nem szól hozzám. Fél éve nem tárgyal velem.” – árulta el a műsor felvételekor a sztár, miközben Péter rendkívül meglepődötten nézett rá.

„Kaptam egy ajánlatot egy tévétől, mit tudom én, x forintért, ő aláment, és ő kapta meg a műsort. Volt ilyen! Megcsinálta. 5 évig elvette tőlem az apámat. 5 éven keresztül az apámat így vezette, jobbra-balra. Elvette az én apámat tőlem.”

Győzike nagy titkokról rántotta le a leplet, még a bicepszét is feltöltette egy műtéten

„Én meg bedőltem a hülyeségnek, és tudod mit, elvette a saját apámat, de apám mondhat rosszat, csúnyát… átjön… mióta az anyukám elment, azóta felborítottá a rendet… így Gáspár Zsolti felborította a rendet.” – mondta Győzi, aki a sógornőjére is kitért, akinek szerinte nagy hatalom van a kezében. „Ki nem állhat minket…”

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.