Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Az egyszer már bezárt konditerem újra kinyitott, de a rendőrség ezt sem hagyta annyiban

Úgy tűnik, nem mindenki tanul a hibákból, és az érintett edzőterem most még szigorúbb büntetést kapott, amiért újabb szabályszegést észleltek a rendőrök.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Úgy tűnik, nem mindenki tanul a hibákból, és az érintett edzőterem most még szigorúbb büntetést kapott, amiért újabb szabályszegést észleltek a rendőrök.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök közigazgatási hatósági intézkedésként 8 esetben döntöttek vendéglátó hely, illetve szolgáltatói hely ideglenes bezárása mellett. A hatálybalépés óta összesen 54 létesítmény, illetve szolgáltatási hely bezárásól döntött a bíróság. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

A fejér megyei rendőrkapitányság munkatársai visszatérő ellenőrzés keretében ismételten ellenőrizték a korábban már egy alkalommal közigazgatási hatósági intézkedésként három napra bezáratott edzőtermet, ahol korábban a jogszabályi tiltás ellenére 13 személy tartózkodott és testedzést végzett.

A tegnapi nap során az edzőtermet ismét nyitott állapotban találták, és 14 olyan személy volt odabent, akik testedzést végeztek. Csak két olyan személy volt, akik igazolni tudták, hogy versenyszerű egyéni sportot végeznek.

Hamisak a koronavírusos beteg állításai, miszerint hozzák-viszik a halottakat a kistarcsai kórházban

Emiatt 12 emberrel szemben szabálysértési feljelentést tett a rendőrség, míg a helyet 30 napra záratták be, ami ismét szabályt sértett.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.