Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,86 Ft
Euró
397,21 Ft
Font
476,25 Ft
Bitcoin
65,730 $

Kiderült, ki számít koronavírus-halottnak Magyarországon

Müller Cecília országos tisztifőorvos rávilágított arra, hogy ki számít koronavírus-halottnak Magyarországon, független attól, hogy mit állapít meg a halottkém.

...svg content...MTI/kormany.hu/Árvai Károly
Belföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Müller Cecília országos tisztifőorvos rávilágított arra, hogy ki számít koronavírus-halottnak Magyarországon, független attól, hogy mit állapít meg a halottkém.

Müller Cecília az operatív törzs sajtóeseményén tisztázott egy fontos kérdést, miszerint kit tekintenek Magyarországon koronavírus-halottnak, független attól, hogy az adott szakértő, a halottkém mit állapított meg. Soron kívül Szentkirályi Alexandra felszólította Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

A hivatalos tájékoztatás szerint Magyarország úgy kezeli az elhunytakat, hogy bármi is lenne, vagy bármit is jelöl meg a halottkém a halál okául, ha valamikor fertőződött, és igazolt koronavírusos laboratóriumi tesztje van, akkor őt koronavírusos elhunytnak tekintik.

Orbán Szijjártónak a koronavírus súlyosságáról: „Ha most 60 fölött lennél, akkor lehet, hogy ez elvisz”

Független attól, hogy a valódi betegség, illetve a halál oka mi volt, voltak-e kísérő, vagy alapbetegségei. A kormány hangsúlyozta, egy mindenki számára magas színvonalú egészségügyi ellátást igyekeznek biztosítani, és minden erejükkel ezen vannak.

Gulyás Gergely: nincs olyan nap, hogy Magyar Péter ne állítson valótlanságot

Gulyás Gergely védelmébe vette Orbán Balázst a legutóbbi nyilatkozata után, ami nagy felháborodást váltott ki a baloldalon.

Váratlan akciót hirdetett a Lidl, jó hírt jelenthet a nyugdíjasoknak

Gyógyászati segédeszközök szerezhetők be jóval olcsóbban a boltlánc üzleteiben. Ennek a kedvezménynek aktualitása is van, hiszen nemrég derült ki, számos gyógyászati segédeszköz drágulhat meg a közeljövőben.