Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

Orbán Szijjártónak a koronavírus súlyosságáról: „Ha most 60 fölött lennél, akkor lehet, hogy ez elvisz”

not image

Takács Petra

2020. november 12. - 12:59

Magyarország miniszterelnöke egy rövid videós beszélgetést osztott meg Szijjártó Péterrel, aki még mindig karanténban van.

Magyarország miniszterelnöke egy rövid videós beszélgetést osztott meg Szijjártó Péterrel, aki még mindig karanténban van.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

Orbán Viktor jelenleg egészséges, nem vírusfertőzött, addig Szijjártó Péter, Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztere már nem ilyen szerencsés. 10. napja van karanténban, és szinte az összes tünetet produkálta.

Orbán és Szijjártó nemrég egy videokonferencián keresztül beszélgettek egymással. „Azt mondják, hogy ipari mennyiségű vírus van benned.” – jegyezte meg Orbán, amire Szijjártó úgy válaszolt, hogy állítólag a csúcstartók között van.

Valószínűleg a miniszter szervezetébe nagyobb mennyiségben jutott be a vírus, mivel az sem mindegy, hogy mekkora a dózis, amit egy beteg megkap. „Valószínűleg egy szuper-fertőzővel találkoztál valahol.” – tette hozzá Orbán.

A miniszterelnök hangsúlyozta, kiadott egy határozatot, mely szerint csak azok térhetnek vissza a kormányba dolgozni, akik rendelkeznek két negatív teszttel és közte eltelt legalább 48 óra. „Nagy szerencséd van, hogy fiatal vagy, mert ha most 60 fölött lennél, akkor lehet, hogy ez elvisz.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.