Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

A Barcelona túlfizette Neymart, most pedig kérné vissza a 10 millió eurót

Az FC Barcelona egy adószámítási hiba miatt kicsit túlfizette Neymart, egészen konkrétan 10 millió euróval.

Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az FC Barcelona egy adószámítási hiba miatt kicsit túlfizette Neymart, egészen konkrétan 10 millió euróval.

Az El Mundo azt írta, hogy a klub pénzügyi számítások után jött rá a hibára, most pedig próbálják mihamarabb orvosolni a problémát – számolt be a hírről a Footbal Espana. Az ESPN egyébként még júniusban ismertette, hogy az FC Barcelona megnyert egy pert Neymar ellen, mikor is 6,7 millió eurót kellett fizetnie a klubnak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Bár korábban az a hír járta, hogy a klub tartozik Neymarnak 43 millió euró kifizetetlen bónusszal, később az El Mundo Deportivo kiderítette, hogy épp fordított a helyzet: a focista tartozik 34,6 millió euróval, ráadásul a spanyol államnak adótartozás miatt.

Újabb fordulat állhat be Szoboszlai karrierjében, mindenkit beelőzhet az Arsenal

A PSG csatára a szeptemberben közzétett adatok alapján összesen 34 624 266, 60 euróval tartozik a spanyol államkincstárnak. A jelenleg 28 éves Neymar 2013 és 2017 között játszott a katalánoknál, mielőtt egy 222 millió eurós ajánlat átcsábította a PSG-hez.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.

Szentkirályi Alexandra Gyurcsány odaszólása miatt lépett be a Fideszbe

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök odaszólása miatt lépett be a pártba Szentkirályi Alexandra, aki azóta kormányszóvivő is volt.