Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,709 $

Rossz hír: Ronaldo megsérült a Juventus meccsén

Andrea Pirlo megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo valóban megsérült, de pillanatnyilag nem tudni pontosan, hogy mekkora kihagyás várhat rá, vagy egyáltalán szükség lesz erre.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Andrea Pirlo megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo valóban megsérült, de pillanatnyilag nem tudni pontosan, hogy mekkora kihagyás várhat rá, vagy egyáltalán szükség lesz erre.

A goal.com is beszámolt arról, hogy a világhírű aranylabdás futballistának, aki nemrég Magyarországon járt a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája mérkőzés miatt, a Seria A legutóbbi fordulójának utolsó 15 percében el kellett hagynia a pályát. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

1-1 lett a Lazio elleni nagy rangadó, de most sokkal aggasztóbb lehet, hogy mi van a sztártámadóval, aki megsérült a Stadio Olimpicóban. Luis Albertóval csapott össze, majd a 76. percben már le is cserélték. Paulo Dybala állt be a helyére.

Pirlo nem tudott részleteket közölni a sérülés súlyosságáról, de a DAZN-nak azt mondta, Ronaldo nemcsak számukra, hanem mindneki számára kulcsfontosságú. Bokaproblémái akadtak, nem sokkal azután, hogy visszatérhetett a pályára a karanténidőszakát követően.

Ronaldo meghozhatta a döntését a karrierjéről

Az edző összességében elégedett volt, tetszett neki a meccs, még az eredmény ellenér is, ugyanakkor szerinte minden apró részletre ügyelniük kell. A játékukkal elégedettek, az eredménnyel már nem, mivel ezzel 2 pontot veszítettek.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.