Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,195 $

Ezzel dobja fel Horváth Tomi kedvét a profi táncpartnere a Dancing with the Starsban

Amatőr táncosként és versenyzőként nagyon fontos, hogy Tomi ne csak fitt legyen, hanem fejben is minden a helyére kerüljön.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Amatőr táncosként és versenyzőként nagyon fontos, hogy Tomi ne csak fitt legyen, hanem fejben szintén minden a helyére kerüljön.

Ugyan a zsűri nem dobta hanyatt magát Tomi és Viki produkciójától, remek munkát végeztek, magabiztosan jutottak tovább a következő körbe, ami már a hatodik élő adás lesz. Egyre nehezebb és nehezebb versenyek várnak a résztvevőkre. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Tomi egy nagyon izgalmas, humoros és látványos karakter. Joker jelmezét egy teljesen más stílusra cserélte le. A 80-as évek dominált náluk, főleg Vikinél akinek rendkívül jól állt ez a szerelés. A nézőknek is tetszett a dolog.

Tamás is egy egyedi terv alapján készül a versenyekre, és nem mindig táncol, mert fejben is ott kell lennie, valamint a pihenés sem az utolsó. Profi táncpartnere ennek megfelelően dolgozza ki számára a tervet.

A kommunikáció olyannyira állandó közöttük, hogy még akkor is beszélgetnek, ha nincsenek ugyanabban a térben. A szimbiózis jól látható, és Viki arról is gondoskodik, hogy feldobja valamivel Tamás kedvét, ha épp rosszabb napja, vagy órái vannak.

Tóth Gabi nagyon határozott véleményt fogalmazott meg Tóth Andi volt párjáról, Szabó Ádámról

Ahogy Tomi fogalmazott, vagy 100%-ot tesznek bele a produkcióba, vagy inkább ki sem állnak. Eddig mindig megugrotta, amit kellett, és Viki rendkívül büszke a tanítványára, aki noha fárad, küzd, hajt és nem adja fel.

Félelmetes módon szaporodik az amerikai horrordarázs, mégis jó célt szolgálnak

A gyümölcslegyek viszont lehet egész másképp gondolkodnak arról a bizonyos „jó célról”.