Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,36 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,115 $

Müller Cecília: Nem minden magyar elhunytnak voltak alapbetegségei

Derült ki az operatív törzs sajtóeseményén, amit legutóbb csütörtök délelőtt tartottak meg a friss adatok ismertetése után.

Belföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Derült ki az operatív törzs sajtóeseményén, amit legutóbb csütörtök délelőtt tartottak meg a friss adatok ismertetése után.

A magyar adatok is magasak, akárcsak szerte Európában. Egyre több az új beteg és a halálos áldozat. Az elmúlt 24 órában is sok olyan haláleset történt, ami a COVID-19-hez köthető. Ezen betegek többsége valamilyen alapbetegségben, vagy betegségekben szenvedett. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Ugyanakkor az is kiderült, hogy az elmúlt napon elhunytak 6%-a nem szenvedett korábban alapbetegségekben. Ez is csak azt erősítheti meg, hogy a vírus mindenkire veszélyes lehet, és az embereknek be kell tartaniuk a szabályokat.

Kiderült, hogyan készülnek a karácsonyi szezonra az áruházláncok

Az adatok szerint újabban 84-en haltak bele a koronavírusba. Ezen 84 ember közül 6%-nak nem volt alapbetegsége. Szeptember óta pedig 6 pedagógus vesztette életét a COVID-19 következményeként.