Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Eddig hat pedagógus hunyt el Magyarországon koronavírusban szeptember óta

A Blikk információi szerint eddig összesen 6 pedagógus vesztette életét a világjárványban Magyarországon szeptember óta.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

A Blikk információi szerint eddig összesen 6 pedagógus vesztette életét a világjárványban Magyarországon szeptember óta.

A Blikk úgy tudja, hogy szeptember óta már hat tanár halt meg a COVID-19 következményeként. Legutóbb egy tiszafüredi gimnáziumban történt ilyen haláleset. Az oktatási intézmény az 59 éves korában elhunyt kolléganőjét gyászolja. Korábban Makón jelentettek egy hasonló esetet. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Egy testnevelő tanárt vesztettek el. A Blikk egy hetedikes diákot is megszólaltatott, aki most sem tudja elhinni a történteket. Az elhunyt biológiát is tanított. A gyerek édesapja azt mondta, legszívesebben nem engedné el a fiát az iskolába. „Nem is értem, miért nincs digitális oktatás.” – mondta az apa.

Zsóka néni 37 éve volt házas, Kunhegesen élt a családjával, minden nap onnan járt be Tiszafüredre. A lap szerint a tanárnő komolyan vette a vírust, az utazásai során is mindig maszkot viselt. Az utóbbi időben azonban már egyre fáradtabb volt, de akkor nem gondolta, hogy ez a vírus miatt van.

A történet szerint, amikor már nagyon rosszul lett és mentőt kellett hívni hozzá, nem volt kimutatható egyértelműen, hogy a vírus miatt szenved. Végül a debreceni kórházba szállították, ahol kiderült, hogy fertőzött.

Újabb negatív rekord: egy nap alatt több mint 100 ezer új fertőzöttet regisztráltak az Egyesült Államokban

Később kétoldali tüdőgyulladása lett, lélegeztetőgépre került, de az életét már nem tudták megmenteni. A férfi 37 év után vesztette el a feleségét, de tudta, hogy a statisztikák miatt nincs túl sok esély arra, hogy a párja élve kerül le a lélegeztetőgépről.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.