Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Erőszakos összecsapások Barcelonában a COVID-19 korlátozások miatt (videó)

Több felvétel is készült ezekről a tüntetésekről, miután a katalánok bejelentették a régió lezárását. Ez sokaknál kiverte a biztosítékot, és összecsaptak a rendőrökkel.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Több felvétel is készült ezekről a tüntetésekről, miután a katalánok bejelentették a régió lezárását. Ez sokaknál kiverte a biztosítékot, és összecsaptak a rendőrökkel.

Az RT International is beszámolt a Barcelonában zajlott tüntetésekről, amik erőszakká fajultak. A helyiek közül páran összecsaptak a rendőrséggel. Ezek a támadások nemcsak látványosak, hanem veszélyesek is voltak. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A dühös tömeg felvette a kesztyűt a rendőrök ellen, és dobálni kezdték őket. Tüntetők százai vonultak ki az utcákra, hogy demonstrálhassák az új COVID-19 korlátozások elleni tiltakozásukat. A tüntetések a katalán törvényhozók döntése után fajultak el.

15 napra zárják le a régió határait, és az élelmiszerüzleteket kivéve bezárják az üzleteket, hogy ezzel megállítsák a koronavírus terjedését az egyre erősödő második hullám ideje alatt. A rendőrség többször is figyelmeztette a tömeget, de az csak dühösebbé vált.

Párizsban is voltak zavargások, amikor Franciaországban életbe léptek a második szigorú lezárások. A tüntetéseken füstbombák és petárdák is előkerültek, míg a rendőrség részéről könnygázzal próbálták feloszlatni a tömeget.

Szlovákiában nagy érdeklődés mellett zajlik az ingyenes koronavírus-tesztelés

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.