Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,01 Ft
Euró
388,74 Ft
Font
453,04 Ft
Bitcoin
63,947 $

Határsértőket fogtak a magyar-szerb határnál Szegednél

Két, szír és tunéziai menekültekből álló csoport szeretett volna illegálisan bejutni Magyarország területére.

Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Két, szír és tunéziai menekültekből álló csoport szeretett volna illegálisan bejutni Magyarország területére.

Szombat virradóra gumicsónakkal lépte át a magyar-szerb határt két csoport Szegeden, a Tiszán – adta hírül a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Szabó Szilvia elmondta, hajnali 2 óra 20 perckor Szeged külterületén, a Tisza árterében egy ötfős csoportot tartóztattak fel a hatóságok. A magukat szír állampolgárnak valló bevándorlók gumicsónakkal jutottak át a határon.

Hajnali öt óra előtt egy másik csoportot is elkaptak, ők szintén a Tisza felől érkeztek egy csónakkal. Az öt határsértő tunéziai és líbiai állampolgároknak vallották magukat – tette hozzá a százados.

A járőrök visszakísérték az illegális bevándorlókat az ideiglenes biztonsági határzárhoz. 2009-ben 15 koszovói bevándorló hunyt el Szegednél a Tiszán, miközben csónakjukkal illegálisan próbáltak átjutni a szerb-magyar határon – adta hírül az Infostart hírportál.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.