Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,012 $

Újabb szennyezett élelmiszert vont ki a forgalomból az Aldi

Ezúttal egy Serrano sonka forgalmazását szüntette be az áruházlánc, miután kiderült, hogy veszélyes Listeria baktériumokkal volt beszennyezve.

Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Ezúttal egy Serrano sonka forgalmazását szüntette be az áruházlánc, miután kiderült, hogy veszélyes Listeria baktériumokkal volt beszennyezve.

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. és a Principe di San Daniele Spa visszahívja a Hola Serrano sonkát, mert annak egy mintájában Listeria baktériumot mutattak ki – közölte az áruházlánc az MTI-vel pénteken. Soron kívül Videón a jelenet, ahogy megrángatják a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáját

A sonka értékesítését azonnal felfüggesztették, az előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelőssége egyelőre nem állapítható meg.

A Listeria gyomor/emésztőrendszeri megbetegedéseket és influenzához hasonló tüneteket okozhat. Listeriával szennyezett termék elfogyasztása után különösen terhes nőknél, kisgyermekeknél, illetve a legyengült immunrendszer esetén súlyosabb megbetegedés léphet fel.

A vásárlók az érintett 100 grammos, 33576 cikkszámú, és 2020.12.02. fogyaszthatósági idővel és G203641300 gyártási azonosítóval rendelkező sonkát bármely magyarországi Aldi áruházba visszavihetik, ahol a vásárlást igazoló számla, vagy nyugta hiányában is visszatérítik az árát.

A vásárlók kérdés esetén az Aldi ügyfélszolgálatához fordulhatnak a +36 23 504 680-as telefonszámon.

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.

100 ember letartóztatásával végződött egy palesztin-párti tüntetés Bostonban

Mintegy 100 személyt vettek őrizetbe a hatóságok egy palesztinbarát tüntetésen egy bostoni egyetemen, miközben a gázai konfliktus elleni tiltakozások egyre intenzívebbé válnak az amerikai egyetemeken.