Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,31 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
57,017 $

Benzema rendesen odaszólt a Real Madrid BL-meccse után

Úgy tűnik, hogy a Real Madrid támadója, Karim Benzema reagált a kritikák kereszttűzében, aminek a másik főszereplője Vinicius Junior.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Úgy tűnik, hogy a Real Madrid támadója, Karim Benzema reagált a kritikák kereszttűzében, aminek a másik főszereplője Vinicius Junior.

A Football Espana egy igen érdekes jelenetről számolt be, ami ezúttal is francia csatárhoz köthető, aki az Instagramon keresztül reagálhatott a sajtóban megjelentekre, közvetlen azután, hogy a Real Madrid megint nem tudott nyerni a Bajnokok Ligájában. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Telefoot is figyelte a félidőben a kedd esti Borussia Monchengladbach elleni mérkőzés során. A MARCA elkészítette a saját cikkét erről, ami úgy hangozott, hogy Benzema a madridi balhátvédnek, Ferland Mendynek azt mondta, ne hozza játékba a brazil csatárt, mert nagyon nem úgy játszik, mint kellene. Ramos szerint nem volt kérdés a 11-es jogossága, Zidane nem akar beszélni a bíróról

Benzema állítólag ezt mondta Mendynek, látszólag a csatárra utalva: „Azt csinál, amit csak akar. Testvér, ne játssz vele… Istenem. Ellenünk játszik.” – jelent meg a sajtóban, így ezek után nem lepődhetünk meg, hogy a játékosok sokszor eltakarják a szájukat.

Benzema az Instagram oldalára tett ki egy képet, amin ő szerepel az utolsó pillanatbeli egyenlítéssel. „Amíg a kutyák ugatnak, a kilences passzol.” – írta a bejegyzése alá a Real Madrid veterán csatára, jelentsen ez bármit is.

Zidane nagyon egyértelművé tette a dolgot a Real Madridnál

A második félidő adatai alapján azonban Mendy és Vinicius csak háromszor passzolt egymásnak, ami beszédes lehet. Végül 2-2-es döntetlennel ért véget a mérkőzés, ami azt jelenti, hogy a Madrid sorozatban a negyedik találkozját sem tudta megnyerni a BL-ben.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.