Zidane nagyon egyértelművé tette a dolgot a Real Madridnál

not image

A T-800-as

2020.október.28 - 02:12

A Real Madrid edzője továbbra sem hajlandó lemondani, és az utolsó napig harcolni fog, amíg a csapatot irányíthatja.

A Real Madrid edzője továbbra sem hajlandó lemondani, és az utolsó napig harcolni fog, amíg a csapatot irányíthatja.

Az elmúlt időszakban sok olyan hír látott napvilágot, miszerint Zidane-t kirúghatja a Real Madrid. Állítólag két meccse maradt hátra, hogy bizonyítson, és ebből az egyik a 3-1-re megnyert El Classico volt a Barcelona ellen.

A francia szakember már a nagy meccs előtt hangsúlyozta, nem tud róla, hogy ki akarnák rúgni, mert mindenki támogatja őt. Most ismét mondott erről néhány szót, hozzátéve, hogy az utolsó napig harcolni fog.

„A következő mérkőzésekre gondolok, nem pedig arra, hogy lemondok-e, vagy sem. Az utolsó napig harcolni fogok. A többit pedig… majd meglátjuk.” – mondta a goal.com hasábjain a Real Madrid edzője.

A játékosok közül sem mindenki elégedett. Isco például igen keveset játszik, akit nagyon nagy tehetségnek tartottak, de nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. A spanyol elégedetlen a helyzetével, és Zidane megérti a csalódottságát.

„Ambiciózus és játszani akar. Mindenki ezt akarja, de az én felelősségem az, hogy játszanak, vagy sem. Készen kell állniuk, amikor eljön a nap a játékra.” – fogalmazott Zidane, aki 2019-ben tért vissza a spanyol gárdához, miután az első időszaka alatt három BL-t is nyert, de úgy döntött, hogy tart egy kis szünetet.

Az El Classicót 3-1-re nyerték meg az elmúlt hétvégén. A Barcelona edzője, Ronald Koeman nagyon kritikusan beszélt a mérkőzésről, főként az egyik bírói döntésről. Zidane nem szeretne belemenni ebbe a csatába.

„Nem zavar, hogy beszélnek, ez ilyen. A mi részünkről annyit mondhatok, hogy harcolunk és koncentráltan dolgozunk. Ez volt az, amit akkor tettünk, és ebben a felfogásban távoztunk. Örülünk annak, amit az elmúlt hétvégén csapatként sikerült tennünk a Barcelona ellen. Csak a saját munkánkra koncentrálunk.”

Rövidesen ezt a nagy Schumacher-rekordot is megdöntheti Hamilton

„Ez volt az a játék, amit játszanunk kellett. Azt kell játszanunk, amit a Barcelona ellen mutattunk, és meg kell próbálnunk jól játszani.” – hangsúlyozta az egykori legendás játékos, aki előtt a Bajnokok Ligájában is adott a feladat.