Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Megvan az időpont, hogy mikortól tesztelheti a saját koronavírus vakcináját Izrael

Az izraeliek számára is nagyon fontos a koronavírus-vakcina, amit a következő hónaptól kezdődően kezdhetnek meg tesztelni.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Az izraeliek számára is nagyon fontos a koronavírus-vakcina, amit a következő hónaptól kezdődően kezdhetnek meg tesztelni.

A The Straits Times jelentése szerint eddig több mint 2 700 embert ölt meg Izraelben a COVID-19. A fertőzöttek száma is több mint 300 000 az országban, ahol a jövő hónaptól megkezdik az új koronavírus-vakcina első klinikai vizsgálatait. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Erről a hatóságok számoltak be még vasárnap, miközben Izrael a koronavírus második hullámával, annak hatásaival küzd. A pandémia kezdetében az ország első embere, Benjamin Netanyahu az Izraeli Biológiai Kutatóintézetet (IIBR) bízta meg a vírus elleni oltóanyag kifejlesztésével. Ekkorra lehet meg az első hatékony koronavírus elleni vakcina.

A hatósági jelentések szerint a vakcina a „BriLife” nevet kapta, aminek az első klinikai vizsgálatai november első napján veszik kezdetüket, miután a védelmi minisztérium tájékoztatást adott arról, hogy minden szükséges jóváhagyás megtörtént.

A vizsgálatokat több hónapon keresztül fogják folytatni, ami azt jelenti, hogy széles körben még egy ideig biztosan nem terjedhet el. A végső cél, hogy egy olyan vakcinát állítsanak elő, melyből 15 millió adagot készítenek az izraeli államban élők és a közeli szomszédok számára.

Eldőlt, jön a kijárási tilalom Spanyolországban, nincs tovább!

Jelenleg az Egyesült Államok, Kína és Oroszország állhat nagyon közel ahhoz, hogy megkezdje az oltásokat a saját vakcinájával. 10 ilyen vakcina már a harmadik fázisú teszteléseknél tart, és önkéntesek tízezrei kapták meg az oltóanyagot.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.