Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Mesterlövész végezhetett a korábbi F1-es pilóta édesapjával

Tegnap érkeztek az első hírek, hogy meggyilkolták Oroszország legelső Forma-1-es pilótájának, Vitalij Petrovnak az édesapját, az országon belül jelentős befolyással bíró üzletembert és politikust, Alekszandr Petrovot.

Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Tegnap érkeztek az első hírek, hogy meggyilkolták Oroszország legelső Forma-1-es pilótájának, Vitalij Petrovnak az édesapját, az országon belül jelentős befolyással bíró üzletembert és politikust, Alekszandr Petrovot.

Mennyből a pokolba került Vitalj Petrov ezen a hétvégén, ugyanis először annak örülhetett, hogy beválasztották a Forma-1-es Portugál Nagydíj sportbírói közé, mely több pilótában, például a hatszoros világbajnok Lewis Hamiltonban kérdőjelet vetett fel. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Az FIA tegnap kiadott közleményében tudatta, hogy Petrov hazautazik, és mégsem lesz ott a futamon, „személyes tragédia” miatt. Mint kiderült utána, ez a tragédia édesapja halála, ugyanis az üzletember idegenkezűség áldozatává vált a Leningrád régióban található otthona előtt.

Az RT pedig úgy tudja, hogy az ismert üzletemberrel és politikussal ráadásul egy bérgyilkos, egészen pontosan egy mesterlövész végezhetett. A helyi médiára hivatkozva az orosz portál azt írja, hogy Alekszandr Petrovot az egyik testőre találta meg a földön heverve, és ugyan hívtak hozzá mentőt, már nem lehetett megmenteni az életét.

Egyelőre nem tudni a mesterlövész kilétét, a rendőrség vizsgálatot indított az ügy vonatkozásában, ugyanis egy nagyon magas rangú közszereplőt öltek meg ezúttal. Azt már rögtön kijelentették a hatóságok, hogy gyilkosság történt, és a legjobb regionális nyomozókat riasztották az ügyhöz.

Petrovot egyébként Vyborg legfontosabb üzletemberének tartotta mindenki, állítólag a város összes nagyobb ipari vállalatában volt részesedése. Ezen felül néhány helyi hajógyártó, illetve üzemanyag-előállító üzem is a tulajdonába tartozott, továbbá a városi tanácsnak is tagja volt.

Egyes helyi újságírók már korábban is állították, hogy Petrov alvilági körökkel kerülhetett kapcsolatba még a kilencvenes években, azonban ezek nem kerültek kétséget kizáróan bizonyításra. Most, hogy gyilkosság áldozatává vált az üzletember, újra előkerültek ezek a hírek, ám egyelőre semmi bizonyíték nincs arra, hogy alvilág körökből érkezett az elkövető, vagy annak megbízója.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.

Videón az Újpest 7-0-s győzelme a Diósgyőr ellen

Egy több mint fontos mérkőzés várt az Újpestre a Diósgyőr ellen, ugyanis a bennmaradás volt a tét, miután veszélybe került az NB1-es tagságuk.