Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Hatalmas nemzetközi meccset rendezhetnek a Puskás Arénában

A Nemzeti Sport információi arra utalnak, hogy egy újabb hatalmas mérkőzést rendezhetnek meg a Puskás Arénában, ezúttal a 2021-re halasztott Európ-bajnokságon.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A Nemzeti Sport információi arra utalnak, hogy egy újabb hatalmas mérkőzést rendezhetnek meg a Puskás Arénában, ezúttal a 2021-re halasztott Európ-bajnokságon.

Budapest egyre inkább felkerül a nemzetközi futballtérképre, bár eddig sem panaszkodhattunk, hiszen remekebbnél remekebb csapatok látogatottak el a magyar fővárosba. Pár héttel ezelőtt például a Szuperkupa döntőt is a városban rendezték meg a Bayern München és a Sevilla között. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az NS most arról ír, hogy az egyik legfontosabb mérkőzés is a Puskás Arénába kerülhet, ami a 2021-es Eb egyik negyeddöntője lenne. „A Nemzeti Sport információi szerint az egyik negyeddöntős ütközet megrendezésére a Puskás Aréna is esélyes lehet!” – írja a neves magyar sportlap.

Esélyes helyszínként tehát egy következő hatalmas jelentőséggel és presztízzsel bíró eseményt rendezési jogát kaphatja meg az ország. Az NS több érdekes részletről is beszámolt ennek kapcsán, így arról is, hogy mi a helyzet a különböző csoportokkal.

Úgy tűnik, meg vannak számlálva Zidane napjai a Real Madridnál: ennyi esélye maradt

Most azonban minden erőnkkel arra koncentrálunk, hogy legyőzzük Izlandot, hiszen ez a mérkőzés nagyon sok mindenről fog dönteni Magyarország számára, bár arról se feledkezzünk meg, hogy 2022-ben az Európa-liga döntője is a Puskás Arénában kap helyet.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.