Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,063 $

Videón a férfi, ahogy egy gránáttal a kezében és három tússzal kisétál a bankból

Egészen közelről vették videóra azt a fegyveres férfit, aki egy gránáttal a kezében sétált ki a pénzintézetből, miközben három túszt vezetett maga előtt. Nemrég egy hollywoodi jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik a grúziai bank közelében tartózkodtak. Az RT közben felvételeket közölt azokról a pillanatokról, amikor a fegyveres férfi egy gránáttal a kezében sétál ki, maga […]

Most

A T-800-as

Szerkesztő

Egészen közelről vették videóra azt a fegyveres férfit, aki egy gránáttal a kezében sétált ki a pénzintézetből, miközben három túszt vezetett maga előtt.

Nemrég egy hollywoodi jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik a grúziai bank közelében tartózkodtak. Az RT közben felvételeket közölt azokról a pillanatokról, amikor a fegyveres férfi egy gránáttal a kezében sétál ki, maga előtt a három tússzal. Soron kívül Egyre nagyobb szerepet játszik a közösségi média az álláskeresésben

Nem tudni, hogy a gránát valódi volt, és ha igen, ki volt biztosítva, vagy sem. A grúz belügyminisztérium sajtószolgálata megerősítette, hogy 43 túsz szabadult ki a bankból, akik biztonságba kerültek.

Donald Trumpot már egyenesen Supermannek hívják a rajongók (videó)

A helyszín továbbra is rendőrségi biztosítás alatt áll a nyomozások folytatása miatt. A helyszínt egy rendőrautóval hagyták el, benne a túszokkal és a gránátot szorongató férfival, akit ha elkapnak, komoly büntetésre számíthat.

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.

Folytatódik a Chelsea vesszőfutása az angol bajnokságban

Ugyan nem kapott ki a Chelsea szombaton késő este az angol bajnokság 30. fordulójában, nem is lehetnek elégedettek.

A klasszis Messi két gólt lőtt és két gólpasszt osztott ki az Inter Miami meccsén

Lionel Messi parádés teljesítményt nyújtott, a New England Revolution ellen az MLS-ben, akik az 1. percben gólt szereztek, majd hengerelt az Inter Miami.