Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,41 Ft
Euró
388,89 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
59,102 $

Legkevesebb 3 halottja van a pakisztáni robbantásnak: felvételek a detonáció helyszínéről

Pakisztán legnagyobb városában, Karacsiban történt a nagy robbanás a politikai válság közepette. A keddi detonáció eddig legkevesebb három emberi életbe került.

Most

A T-800-as

Szerkesztő

Pakisztán legnagyobb városában, Karacsiban történt a nagy robbanás a politikai válság közepette. A detonáció eddig legkevesebb három emberi életbe került.

A Sputnik News is beszámolt a robbantásról, amiben hárman már biztosan meghaltak, de újabb áldozatai lehetnek a merényletnek. 15 sérültről tudni. A több mint 15 millió lakosú város azon részén hamar a pánik lett az úr. A helyszínen rögzített videofelvételeken is látszik, hogy a robbanás az egyik épületnek alsó szintjét szinte teljesen kiszakította. A lakóépület egy része a detonáció után összeomlott. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Kedden volt az első robbantás, és az egyik rendőrfelügyelő erősítette meg, hogy egy bombát helyeztek el a buszpályaudvar egyik kapujában. A robbantás körülményeit is vizsgálják, de a rendőrség azt mondta, hogy ez egy távolról felrobbantott bomba volt a buszmegállóban. Továbbra sem tudni, hogy ki áll a keddi robbantás mögött.

Bombatámadás érte az afgán alelnököt, többen is meghaltak a célzott robbantásban

A XinhuaNet arról írt, hogy a buszmegállóban elkövetett robbantásnak hat sérültje van, és a bomba akkor robbant fel, amikor a busz áthaladt a kapun. A kórházi források a helyi médiának elmondták a sérültek közül hárman kritikus állapotban vannak.

A tűzszerzések szerint a robbantásban egy közel 1 kilogrammos robbanóanyagot használhattak. A helyszínen golyócsapágyakat és más vasból készült éles tárgyakat is találtak, ami arra utal, hogy a robbantók biztosra akartak menni, és a cél a lehető legnagyobb pusztítás volt.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.