Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,53 Ft
Euró
390,80 Ft
Font
457,94 Ft
Bitcoin
63,849 $

A Ferencváros edzőjének nyilatkozata a Barcelona elleni BL-mérkőzés után

Sergei Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője az első 20 perccel például kifejezetten elégedett volt, de voltak olyan pontok is, amikkel nemigazán. A két utolsó gól is ezek közé tartozhatott.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Sergei Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője az első 20 perccel például kifejezetten elégedett volt, de voltak olyan pontok is, amikkel nemigazán. A két utolsó gól is ezek közé tartozhatott.

A Barcelona toronymagas favoritja volt a Bajnokok Ligája G csoportjának párbajában, így a Ferencváros úgy léphetett pályára az üres Camp Nouban, hogy igazán nincs veszítenivalója. Meg is lepték Messiéket, amiért komoly dicséret jár nekik. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Az első 20 percben egy különösen erős Ferencvárost láthattak a nézők, akik még a vezetést is megszerezhették volna. Először egy lesgólt lőttek, majd a kapufát is eltalálták, amire a Barcelona sztárkapusa gyakorlatilag mozdulni sem tudott.

5-1 lett a végeredmény, és az FTC két gólt kapott emberelőnyben, de ez olyasvalami, ami egy ekkora klub ellen nem lehet kellemetlen, hiszen más szinten képesek játszani. Ennek megfelelően értékelt Rebrov a lefújást követően.

„A mérkőzés elején, amikor még frissek voltunk, több lehetőségünk is adódott. Tudatosan kezdtünk így, feljebb toltuk a letámadásos védekezésünket, megpróbáltunk meglepetést okozni. Természetesen az ellenfélnél klasszis védők játszanak, akik egy idő után felkészültek erre, és hátrébb szorítottak bennünket, ráadásul egyébként is nagyon nehéz a Barcelona ellen futballozni, hiszen támadásban remekül birtokolják a labdát, és tele vannak váratlan megoldásokkal.” – idézte a fradi.hu az FTC edzőjét.

„Amíg bírtuk erővel, jól szűkítettük a területet, és volt periódus, amikor kifejezetten tetszetősen és jól futballoztunk, de ahogy fáradtunk, úgy lett egyre nehezebb tartani a tempó. Az első húsz perccel kifejezetten elégedett voltam, illetve a szépítő gól után, már emberelőnyben is volt egy rövid periódus, amíg majdhogynem a mi akaratunk érvényesült a pályán.”

Koemant kissé leverhette a víz Messi miatt

„Sőt, helyzeteink is voltak, hogy még tovább zárkózzunk. Ezekre az időszakokra lehet építeni, főleg, hogy a Barcelona rendkívül magas szintet képvisel. Az utolsó tíz percet nagyon sajnálom, elkerülhető lett volna, hogy ekkora különbségű legyen a végeredmény, de ezt leszámítva nem volt gond, összességében nem vagyok elégedetlen”