Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,971 $

A vártnál sokkal hamarabb leállt Friderikusz Sándor új műsorának forgatása az RTL-nél

A Blikk úgy tudja, hogy szünetel Friderikusz Sándor új műsorának forgatása, aminek a koronavírushoz van oka, így a munkálatok ideiglenesen leálltak a produkció körül.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A Blikk úgy tudja, hogy szünetel Friderikusz Sándor új műsorának forgatása, aminek a koronavírushoz van köze, így a munkálatok ideiglenesen leálltak a produkció körül.

A Blikk arról ír, hogy jelenleg nem forgatnak Friderikusz új műsorában, miután a stábból többen is elkapták a koronavírust. Ezzel pedig szünetelnek a nagy visszatérő műsorának forgatási munkálatai, melyek mögött a COVID-19 áll. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Az „Életünk története” címet kapta a sztárműsorvezető új műsora, amiben sztárpárok kapnak lehetőséget arra, hogy az elképzelt jövőjükről beszéljenek. A show látványosnak ígérkezik, mivel a hírességek találkozhatnak az idősebb önmagukkal.

A Blikk kérdésére az RTL Magyarország sajtóosztálya is reagált, amiben elmondták, hogy a kialakult vírushelyzetet a mindennapok részének tekintik, így a különböző produkciók felkészülnek az ebből adódó helyzetek kezelésére.

Ilyen “civilben” Joker vad szerelme, Margot Robbie

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.