Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,41 Ft
Euró
388,89 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
59,102 $

Szenzációs pillanatképek a Ferencváros edzéséről a Barcelonába stadionjából

A Ferencváros játékosai számára hatalmas élményt jelenthetett, hogy a legendás Camp Nou stadionban edzhettek, ahol ma este pályára léphetnek a katalánok ellen.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A Ferencváros játékosai számára hatalmas élményt jelenthetett, hogy a legendás Camp Nou stadionban edzhettek, ahol ma este pályára léphetnek a katalánok ellen.

Eljött a nagy nap, a Ferencváros idegenben pályára fog lépni a Barcelona ellen, mely hatalmas múltra tekint vissza a Bajnokok Ligájában. Egy igazán erős ellenfél, még akkor is, ha az utóbbi időben sokat gyengültek, és Lionel Messi egyelőre nincs csúcsformában. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

A Ferencváros álomszerűen menetelt a selejtezők során, és teljesen megérdemelten harcolta ki azt, hogy 25 év után újra ott legyen a Bajnokok Ligája főtábláján a legnagyobbak között. Óriási érdeklődés övezi a nagy meccset.

A Ferencváros az egyik legerősebb csoportba került, hiszen a Barcelona mellett ott van a Juventus is. Cristiano Ronaldo személye már önmagéban komoly feladatok elé állíthatja az FTC védőit, és természetesen a Kijevről sem feledkezhetünk meg.

A több százezer forintos VIP bérletek mindegyike elkelt a Fradi BL-meccseire

A Ferencváros hétfőn teljesítette az első edzését a Camp Nou-ban, ami egy egészen különleges élmény lehetett számukra. Ennek kapcsán a fradi.hu egy nagyon látványos galériával készült, amit ezen a linken keresztól érhettek el.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.