Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,91 Ft
Euró
388,63 Ft
Font
452,80 Ft
Bitcoin
63,702 $

Kiszivárogtak a Honor X sorozat legújabb modelljeiről készült első fényképek

A Dingdang kódnévvel és DNN-LX9 modellszámmal ellátott, a Honor által még be sem jelentett készülékekről már rohamosan terjednek a fotók a világháló különböző platformjain.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Dingdang kódnévvel és DNN-LX9 modellszámmal ellátott, a Honor által még be sem jelentett készülékekről már rohamosan terjednek a fotók a világháló különböző platformjain.

A GSM Arena weboldalhoz eljuttatott levélben nemcsak magáról a kinézetről, hanem a specifikációkról és a tervezett árazásról is fontos információk derültek ki. A fényképeken három színkombinációt láthatunk, így szinte biztosra vehetjük, hogy zöld, fekete és ezüst változatokban vásárolhatjuk majd meg a legújabb Honor mobiltelefonokat. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

Az X széria valószínűleg egy középkategóriás modellsorozat lesz, amelyek egyenként 6,67 colos képernyőt kaphatnak. A hátlapon egy 48 megapixeles főkamera kapott helyett, a megfelelő energiaellátást pedig egy 5 000 mAh-ás, Huawei SuperCharge gyorstöltési funkcióval felszerelt akkumulátor biztosíthatja.

Az NFC-n kívül egy 3,5 milliméteres jack csatlakozót és egy USB-C portot is találunk az eszközön. A megbízható források alapján elsőként Oroszországon dobhatják piacra az új Honorokat, ezután világszerte is a boltok polcaira kerülhet a következő generációs okostelefon.

A mobilokat nagyjából 230-270 amerikai dollár körüli árcédulával címkézhetik fel, így Magyarországon feltehetőleg 80-100 ezer forint környékén juthatunk majd hozzájuk, ezért tökéletes opció lehet azoknak, akik nem szeretnének egy rakás pénzt kiadni egy új készülékért.

Letartóztattak egy amerikai katonát Oroszországban, lopással vádolják

Múlt csütörtökön, Vlagyivosztokban vették őrizetbe a 34 éves férfit.