Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
389,08 Ft
Font
452,44 Ft
Bitcoin
63,097 $

Félmilliárd forintos építőipari beruházást jelentettek be

565 millió forint értékű beruházás útján betonelemeket gyártó üzemet épít a hódmezővásárhelyi ipari parkba a Bodrogi Bau Kft., mely költségeinek felét a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) versenyképesség-növelő támogatása fedez

Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

565 millió forint értékű beruházás útján betonelemeket gyártó üzemet épít a hódmezővásárhelyi ipari parkba a Bodrogi Bau Kft., mely költségeinek felét a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) versenyképesség-növelő támogatása fedez – számolt be róla a Napi.hu.

A cég tájékoztatására hivatkozva az MTI úgy írja, az ipari parkban egy 1500 négyzetméteres csarnokot fog kialakítani a cég, amellyel az építőanyag-gyártási tevékenységi körét bővíti egy újabb termékvonallal. Az új üzemben betonipari építőanyagokat, kertépítési betonelemeket, beton műtárgyakat és építőipari transzportbetont készítenek majd. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A tervek szerint a termelés 2021 nyarán kezdődne el, melyhez nélkülözhetetlen lesz az új szakemberek és munkavállalók felvétele, miközben a technológia kialakítása még folyamatban van. A lap is kiemeli, hogy a technológiától függ majd, hogy pontosan hány új dolgozóval bővül majd a vállalkozás dolgozóinak létszáma a beruházást követően.

A Bodrogi Bau Kft. egyébként egy hódmezővásárhelyi székhelyű vállalat, mely jelenleg 217 embernek ad munkát öt különböző fióktelepen: Szegeden, Csongrádon, Szentesen, Békéscsabán és Budapesten. A vállalat értékesítésből 2018-ban 7,3 milliárd forint árbevételre tett szert, mely a tavalyi üzleti év során 9.19 milliárd nőtt.

A cégcsoport elsősorban építőipari szereplő, legfőképpen építőipari kivitelezéssel, építőanyag kereskedelemmel, tervezéssel, ingatlan-beruházási, -forgalmazási, -eladási, -kezelési tevékenységgel foglalkozik. A lap kiemeli, ezen felül tulajdonosként asztalos üzemet működtet, és a vállalkozás tagja és résztulajdonosa az Új Ház Csoport országos építőanyag beszerző és értékesítő hálózatnak.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.