Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,70 Ft
Euró
390,40 Ft
Font
461,22 Ft
Bitcoin
69,959 $

Lewis Hamilton ismét megmutatta a félmeztelen testét: tele van tetoválással

A brit világbajnok testét számtalan tetoválás díszíti, és nem kizárt, hogy a nagy rekordbeállítást követően ismét felkerül valami a testére.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A brit világbajnok testét számtalan tetoválás díszíti, és nem kizárt, hogy a nagy rekordbeállítást követően ismét felkerül valami a testére.

Lewis Hamilton egészen elképesztő rekordokat állít be és dönt meg. Az elmúlt hétvégéig csak egy olyan versenyző létezett a Forma-1-ben, aki 91 győzelmet szerzett – Michael Schumacher, a hétszeres világbajnok legenda. Soron kívül 100%-os feldolgozottság után Karácsony Gergely marad Budapest főpolgármestere

Hamilton az újabb győzelmével beállította ezt a rekordot, miközben közvetlen mögötte Sebastian Vettel 53 győzelmet számol. Ez részben azt is megmutatja, hogy mennyire domináns a Mercedes, akik 2014 óta nem kaptak ki a bajnokságban.

Hihetetlen sorozatot megy a német gyártó, miközben a Honda hamarosan kiszáll, így a japánoknak biztosan nem lesz újra gyári csapatuk, és valószínűleg bajnoki címük sem a Red Bullal, mert a Mercedes legyőzhetetlen.

Lewis ezt remekük használja ki, és hamarosan a 100 futamgyőzelem is meg lehet számára. Ezek után nem furcsa, hogy a brit jól érzi magát, és rövidesen 7x világbajnok lehet, amivel szintén Schumacher rekordját állíthatja be.

Ha tippelnünk kellene, Hamiltonnak lesznek még tetoválásai, többek között az F1-es rekordjai miatt is. Jövőre már 8x világbajnok lehetne, ami egyúttal azt is jelentené, hogy egyedül ülne a trónon, és nem megosztottan Schumacherrel.

Ronaldo kedvese újra megmutatta hosszú és formás lábait

Beadta lemondását Csák János miniszter Orbán Viktornak

Egy nagy név mondott le Csák János miniszter személyében, aki úgy döntött, átadja a stafétát a fiataloknak.