Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,66 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,92 Ft
Bitcoin
61,771 $

Képeken, ahogy az út szélén álló Ferrari lángokba borul: ennek annyi…

Egy újabb Ferrari égett le, ráadásul hátul, tehát a totálkár gyakorlatilag garantált. Csupán az autó eleje maradt ép, de ezzel már nem sokat lehet kezdeni.

Most

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

Egy újabb Ferrari égett le, ráadásul hátul, tehát a totálkár gyakorlatilag garantált. Csupán az autó eleje maradt ép, de ezzel már nem sokat lehet kezdeni.

Időről időre egészen különleges, és sok milliós autók kapnak lángra bizonyos okok miatt. A tulajdonosok pedig csak fogják a fejüket, és közelről kell végignézniük, hogy az autójuk gyakorlatilag eleimre hullik szét a lángok martalékában. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Nemrég valami hasonló játszódott le Kuhnhofban, amikor a tűzoltókat egy sárga színű Ferrarihoz riasztották, mely pár másodperc alatt súlyos, visszafordíthatatlan károkat szenvedett. Önkéntes tűzoltók is segítették az oltásokat.

A sportautó a városon kívül volt, amikor a tűzoltók megérkeztek a helyszínre. Akkor már lángokban állt a gép. Habbal kezdték meg az oltást, majd vízzel fújták le. A szakemberek nagyon gyors munkát végeztek, de ez nem sokat segített a Ferrari helyzetén.

Az autó hátsó része gyakorlatilag megsemmisült, teljesen kiégett, és az utastér is bőven kapott ebből, akárcsak az ajtók. Egyedül a cabrio első fele maradt sértetlen, így többek között a felniket még biztosan el lehet adni, akárcsak a lámpákat, a motorháztetőt, a fékeket…

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4503619773013491&id=176267542415424

Madeleine McCann szülei nyilatkozatot adtak ki a kislány eltűnésének 17. évfordulóján

Madeleine hároméves volt, amikor eltűnt a portugáliai Praia da Luzban.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.