Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,25 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
453,02 Ft
Bitcoin
64,178 $

Suarez nem felejt, bekeményít, és készül valamivel a Barcelona elleni rangadón

Luis Suarez elég egyértelművé tette, hogy készül valamivel a Barcelona elleni rangadóra, amit könnyen lehet, hogy ő maga fog eldönteni, immáron a katalánok kárára.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Luis Suarez elég egyértelművé tette, hogy készül valamivel a Barcelona elleni rangadóra, amit könnyen lehet, hogy ő maga fog eldönteni, immáron a katalánok kárára.

Suarez nagyon szomorú volt, amikor kiderült, mennie kell. Csereként is maradt volna, mert nagyon megszerette a hat év alatt a barcelonai csapatot, valamint Messivel a legjobb barátok lettek. Megannyi mérkőzést hoztak le ők ketten együtt. Soron kívül Ismét növekedésnek indultak az élelmiszerárak, mutatjuk, mi drágult a leginkább

Hiába a nagy sikerek, az uruguayinak kissé dicstelen módon kellett távoznia, amire Messi is berágott, és a hivatalos Instagram oldalán keresztül fakadt ki, fejezte ki a csalódottságát. Suarez napokat sírt át, mert fájdalmas volt számára a búcsú.

Más lett volna, ha nem így közlik vele a tényt, miszerint már nem számítanak rá, hiába lett az egyik legnagyobb legendája a klubnak, miközben még mindig a legjobbak között van. Végül az Atletico Madridhoz került, mindössze 6 millió euróért cserébe.

A támadó nem felejt, és hamarosan a Barcelona elken fog játszani. Nem kizárt, hogy ő lesz az egyik kulcsember az esetleges győzelemben, ami még nagyobb üzenet lenne a vezetőség és Ronald Koeman számára.

Suarez a Daily Star hasábjain ígéretet tett arra, hogy a nem fog üvöltözni a gólnál, nem rendez show-t, de nem hagyja ki a lehetőséget, hogy ne mutasson rá a felelősökre, aki miatt távoznia kellett Barcelonából.

„Nem fogok kiabálni a gólnál, de a felelősökre fogok mutatni. Megérdemeltem volna, hogy még a sajtó előtt tudjam meg, mit akarnak tenni. Ronald Koeman, az edző is odajött hozzám, hogy elmondja, nem számít rám.”

„Ugyanakkor ez azután történt, hogy a klub vezetése már közölte, hogy játékoscserék lesznek. Ez kétségeket ébreszt azzal kapcsolatban, hogy ez az edző döntése volt-e, vagy felülről jött az utasítás.” – mondta Suarez, aki november 22-én nézhet farkasszemet a szeretett csapatával, hazai pályán.

Koeman őszintén elismerte a Barcelona kudarcát, Fati pedig maga a csoda