Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Donald Trump most akár sokat is kockáztathat: az idő ellene dolgozhat

Úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok elnökének nincs tervezett útja erre a hétvégére, miközben továbbra sem tudni, hogy fertőző lehet, vagy sem.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok elnökének nincs tervezett útja erre a hétvégére, miközben továbbra sem tudni, hogy fertőző lehet, vagy sem.

A CNN arról számolt be, hogy jelenleg nincs tervezett útja az elnöknek erre a hétvégére, ami azt is jelentheti, hogy leghamarabb csak a következő hétvégén térhet vissza a nagy nyilvánosság elé. Egyes szakértők szerint azok a kezelések miatt, amiket kapott, még mindig kórházban kellene feküdnie. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ez pedig további aggodalomra ad okot, bár még mindig az opciók között szerepel, hogy változik a terv. A Fehér Ház régóta nem adott arról tájékoztatást, hogy Trump pozitív tesztje előtt mikor kaptak legutóbb negatív COVID-19 eredményt.

A kormány oldaláról azt állították, rendszeresen tesztelték az elnöküket, de mégsem adják ki ezeket a dátumokat, ami ellentmondást generálhat. Trump azonban kijelentette, hogy készen áll folytatni a kampánygyűléseket az elnökválasztás fináléja előtt.

A Fox News-nak adott interjújában pedig célzott arra, hogy már ezen a hétvégén visszatérhet. Úgy fogalmazott, megpróbál összehozni egy eseményt, ha az lehetséges, és a terve az lenne, hogy szombat este Floridában tart gyűlést, majd visszatér, és Pennsylvaniában megtartja a következőt a következő este.

Kennedy és Nixon már 1960-ban közel 5 000 kilométerre egymástól vitáztak