Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,50 Ft
Euró
394,33 Ft
Font
472,88 Ft
Bitcoin
63,226 $

Novemberig torlódásokra kell számítani az M3-as autópályán

Megerősítette pénteken a Magyar Közút Nonprofit Zrt., hogy mintegy másfél milliárd forintból összességében több, mint tíz kilométert fognak megújítani az M3-as autópályán november végéig

Belföld
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Megerősítette pénteken a Magyar Közút Nonprofit Zrt., hogy mintegy másfél milliárd forintból összességében több mint tíz kilométert fognak megújítani az M3-as autópályán november végéig – tájékoztatott az MTI.

A nonprofit beszámolója szerint a következő időszakban szakaszosan, ütemezetten adják át a munkaterületet a kivitelezőknek. A munkálatokhoz kapcsolódóan korlátozások is életbe lépnek majd, várhatóan október 12-e hétfőtől. Soron kívül Véletlenül elkotyogta egy interjúban, hogy megölte édesanyját, leadták a tévében is

A korlátozások majd elsősorban az Aszód térségében lévő külső sávot, a 85-ös és 90-es kilométer között, Ludas környékén, két szakaszon a külső és a belső sávot, illetve a Nyíregyháza felé vezető oldalon a 121-es és 126-os kilométer között, Mezőkövesdnél mindkét forgalmi sávot érintik, de ahol lehet, sávelhúzásos terelés mellett dolgoznak majd a szakemberek.

A felújítás során a 90-es jelű, Nagyfüged-Ludas csomópontban sem lehet majd felhajtani a főváros felé, ám erre várhatóan csak október 17. és 22. között lehet számítani. A csomópont további három le- és felhajtó ágát az építkezési munkálatok nem fogják érinteni.

Az aktuális forgalmi helyzetről az Útinform +36-1-336-2400-as telefonszámán, illetve a www.utinform.hu weboldalon tájékozódhatnak a közlekedők.