Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,20 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,370 $

Meglepő formavilágú autókkal szállítja ki termékeit az Amazon

Már-már a cukiságkategóriát súrolja az Amazon új elektromos járműve, amit nemrég mutattak be. Minden idők egyik legaranyosabb elektromos autója, ami a kisteherautók között abszolút kedvenc lehet.

Smart

A T-800-as

Szerkesztő

Már-már a cukiságkategóriát súrolja az Amazon új elektromos járműve, amit nemrég mutattak be. Minden idők egyik legaranyosabb elektromos autója, ami a kisteherautók között abszolút kedvenc lehet.

Az Amazon is mindent megtesz azért, hogy nyisson a zöld technológiák felé, így most ennek megfelelően bővítette a flottáját. Ezzel egy újabb lépést tett meg afelé, hogy zöldebbé, környezetbarátabbá váljon. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Ez egy egészen egyedi elektromos szállítójármű, ami csak úgy nem érhető el. Egy nagyon meglepően csinos kisteherautóval állt elő a világhírű szállítócég, melyet a Riviannal közösen valósítottak meg egy remek projekt részeként.

Egy teljesen elektromos kisteherautóról van szó, ami látványos, nagy és kerek fényszórókat kapott. Ez kicsit hasonlít a Honda elektromos kisautójához, mely szintén a cukibb e-autók között mondhatja magát.

A lámpákat látványos módon nagyon alulra helyezték. A magas, tágas raktér és a hatalmas szélvédő szintén rendkívül hangsúlyos lett, ami aerodinamikai szempontból nem a legelőnyösebb, de ebben az esetben ez most nem a legfontosabb, még akkor sem, ha azzal elég sokat lehet spórolni a fogyasztás kapcsán.

Belül egy olyan kialakítást választottak, ami lehetővé teszi a maximális pakolást. A polcrendszer is erről árulkodik, és a megerősített válaszfalak arról gondoskodnak, hogy nagyobb legyen a biztonság az autóban.

A 360 fokos kamerarendszer pedig lehetővé teszi, hogy a lehető legjobban lássunk rá a kisautóra. Két kijelző is segít ebben a sofőrnek, aki a rendszer segítségével minden szükséges információhoz hozzájuthat, valamint az „Alexa” közreműködésével frissítéseket kaphatunk az útvonalakról és az időjárásról.

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/

Az Amazon célja, hogy 2022-re 10 000 elektromos járművel dolgozzon, és egy nagyobb ígéret részeként 2040-re már egyáltalán ne járuljon hozzá a széndioxid-kibocsátáshoz. Ez a 10 000 elektromos autó csak a jéghegy csúcsa, és 2030-ig a fennmaradó 90 000 egyedi elektromos kisteherautót is útra küldenék. A CNBC szerint az Amazon augusztusban például további 1 800 elektromos kisteherautót rendelt a Mercedestől – írta az Engadet.

Úgy tűnik, lesz Xbox Game Pass iOS-re, és már jövőre!