Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Trump „isteni áldásként” tekint arra, hogy elkapta a koronavírust

Az Egyesült Államok elnöke azt mondta, „isteni áldás” volt, hogy elkapta a koronavírust, mely több dologra is felhívta az emberek, és a saját figyelmét is, miközben a Walter Reed katonai kórházban tartózkodott.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Az Egyesült Államok elnöke azt mondta, „isteni áldás” volt, hogy elkapta a koronavírust, mely több dologra is felhívta az emberek, és a saját figyelmét, miközben a Walter Reed katonai kórházban tartózkodott.

„Azt hiszem, ez egy áldás volt Istentől, hogy elkaptam” – mondta Trump a kórházban alkalmazott gyógyszerek kísérleti kombinációjának első kézből szerzett tapasztalatai után, melyek fontosak voltak számára. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Külön kiemelte a Regeneron kísérleti antitest koktélját. Sőt, azt mondta, ő maga kérte ezt az orvosaitól, és gyógyulását is annak tulajdonította. A gyógyszert „gyógymódnak” nevezte, és azon fog dolgozni, hogy más amerikaiak számára ingyenesen elérhetővé tegye.

„Azt akarom, hogy mindenkit ugyanolyan bánásmódban részesítsenek, mint az elnököt.” – hangsúlyozta Trump, hozzátéve: „Ez hihetetlen volt.” – idézte a CNN az Egyesült Államok első emberét.

A választási nap előtti oltás lehetősége miatt csalódottnak tűnt, mondván, hogy a politikai csatározások egyszerűen eltorzították az előrelépés lehetőségét, vagy az nem olyan módon valósult meg, mint azt szerette volna.

„Úgy vélem, hogy a választások előtt kézhez kellene kapnunk, és őszintén szólva a politika belekeveredik ebbe.” A Fehér Ház a szerdai nap elején azt közölte, hogy a Mexikói-öbölben fenyegető hurrikánról és az ovális irodában folytatott tárgyalásokról volt szó, ugyanakkor Trump egy nappal korábban saját maga mondta fel a további segélyekről szóló tárgyalásokat.

Trump elégedetlen volt a Fehér Ház rezidenciájában lévő ideiglenes irodahelyiséggel, ahol a kórházban töltött három nap után visszatért, és emiatt is akart újra az ovális irodában lenni, az állandó munkaterületén. Úgy tűnt, kevesen hittek abban, hogy az elnök lényegesen hosszabb ideig elszigetelődhet a privát szobájában.

Szerda délben Trump orvosa továbbította az elnök üzenetét: „Nagyon jól érzem magam!” Emellett arról számolt be, hogy 24 órája tünetmentes.
Részletes információkat azonban ezúttal sem adtak ki az állapotáról, az esetleges szövődményekről, így a tüdőképe sem ismert, ahogyan az sem, hogy pontosan milyen gyógyszereket és kezeléseket kap a nap folyamán.

A hétvégén Trump orvosa azt mondta, 7-10 nap után lehet a legkritikusabb a diagnózis. A Fehér Ház továbbra sem volt hajlandó nyilvánosságra hozni, hogy Trumpnak mikor volt legutóbb negatív tesztje. A hozzá közelállóak sem adhatnak ki információkat, és valójában csak nagyon kevesen, alig pár ember tudhat az állapotának, betegségének részleteiről.

A nyugati szárny folyosói és irodái egészen más hangulatot öltöttek, mint amikor Trump pénteken, közel egy héttel ezelőtt kórházba ment. Az elnök stábja nagyrészt otthonról folytatja a munkát, mert közülük nagyon sokan lettek betegek.

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/

Trump személyzetének vagy belső körének több mint 15 tagja mutatott pozitív eredményt az elmúlt napokban, köztük a feleségével, a vezető tanácsadójával, a sajtótitkárával, a kampánymenedzserével, a volt tanácsadójával, a személyes asszisztensével, a négy sajtósegéddel, a három republikánus szenátorral és egy katonai taggal, aki közvetlen az elnök alatt szolgál.

Donald Trump átléphetett egy határt, amit nem kellett volna?

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.